TYÖN JA ALIHANKINTAKETJUN HALLINTA

Rossumin tuotteet ovat tehostaneet työn hallintaa jo yli 20 vuoden ajan erityisesti yrityksissä, jotka käyttävät omien asentajien lisäksi kumppaneita työn suorittamisessa.

Asennuksen ja muiden prosessien hallinta on aikaa vievää tai sekavaa, kun alihankkijoiden ihmisiin ja järjestelmiin ei ole kontrollia. Jotain tehdään paperilla tai muilla välineillä, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Lisätyöt jäävät laskuttamatta, kun prosessia ei ole. Pitäisi kuitenkin löytää kustannussäästöjä ja tulosvastuu tuo stressiä operatiivisesta toiminnasta vastaavalle johtajalle.

Oman haasteensa tuo erilaiset vika-ja muut kiireelliset työt, jotka tulisi hallita siten, että ne tulevat varmasti hoidettua ajallaan. Alihankkijaketjussa pitäisi vielä huolehtia siitä, että loppuasiakkaalle näkyvä brändi ei kärsi, vaikka asiakkaan toimittajalta tilatun työn suorittaja onkin joku ulkopuolinen kumppani.

Rossumin tuotteet on tehty juuri tällaisten ongelmien ratkaisuun.

Emme saaneet ulkoistetusta työstä tietoa helposti. Asiat eivät jääneet sähköisesti talteen, raportointi oli puutteellista tai sitä ei ollut ollenkaan. Työ oli tehotonta ja aikaa vievää, tehtiin paljon turhaa työtä. Tuntui, että jotain pitäis tehdä, mutta mistä saada osaamista, näkemystä ja resursseja? Ei mulla ollut aikaa eikä it-osaamista.

TUOTTEEMME

Tutustu Rossumin tuotteisiin.

Rossum Toolkit

kerää datan kentältä

Rossum React

Ratkaisee tiketit nopeammin

Rossum Engage

huolehtii brändistä

Rossum Works

toiminnanohjauspalvelu

ASIAKASTARINAT

Lue tarinoita siitä miten Rossum on vastannut asiakkaiden tarpeisiin.

Yhtestyö mullistaa arjen

Yhteistyö ja osaaminen luovat menestyksen

Kyllähän se on hyvä, että Rossum on alallaan merkittävä toimija. Rossumilla on jo kokemusta muiden vastaavien ongelmien kanssa painivien isojen yritysten kanssa toiminnasta, ja voi olla sitä kautta ymmärrystä ehdottaa muualla kokeiltuja ratkaisuja.

ASIANTUNTIJAMME

Ota yheyttä asiantuntijoihimme.

Julius Pyykkönen

Ratkaisumyyjä

p.040 415 2487 /julius.pyykkonen@rossum.fi

Tommi kantoluoto

Asiantuntija

p.050 408 6060 / tommi.kantoluoto@rossum.fi

asiakaspalvelu@rossum.fi

Rossum Oy, Niemenkatu 73, 15210 Lahti, Finland

Y-tunnus 0978238-7

rossum.fi