ROSSUM REACT

Automatisoi työmääräinten välittäminen ja seuranta

Rossum React huolehtii automaattisesti töiden jakelusta ja varmistaa että työt tulevat ratkaistua ajallaan ja SLA:n mukaisesti.

Rossum Reactin avulla työpyynnöt automatisoidaan palvelutasosopimusten mukaisesti. Järjestelmä määrittää automaattisesti ratkaisuajan, prioriteetit ja työntyypit. Se parantaa reagointiaikaa ja seuraa tikettejä sekä lähettää muistutuksia varmistaakseen, että kaikki ratkaistaan ajoissa. Rossum Reactin avulla jokaiselle työlle löytyy suorittaja automaattisesti. Palvelu parantaa asiakkaalle tarjottavan palvelun laatua ja auttaa sinua täyttämään SLA:n vaatimukset.

Kuinka se toimii

Rossum Reactin avulla asiakkaiden tiketit jaetaan kenttähenkilöille automaattisesti. Kun tiketti saapuu, niin Rossum React laskee automaattisesti kyseisen asiakkaan kanssa sovitun SLA:n mukaisen ratkaisuajan. Rossum React hälyttää vapaana olevan kenttähenkilön ja lähettää työmääräimen. Tämän jälkeen palvelu seuraa työn edistymistä ja tarvittaessa lähettää muistutuksia ja varmistaa, että tiketti ratkaistaan ajoissa.

Rossum Pager-App hälyttää kenttätyöntekijän, kun lisätään korkean prioriteetin SLA-työ.
Puhelin herää, soittaa hälytysäänen ja kenttätyöntekijä hyväksyy työn. Jos työntekijä ei voi ottaa työtä vastaan, niin Rossum Pager etsii työlle suorittajan.  Hälytysjono määritellään pääkäyttäjän toimesta. Prosessi voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Avainedut

Varmista, että tiketit hoidetaan SLA:n mukaisesti

Ratkaise tiketit helposti ja nopeammin

Vähennä kustannuksia automaation avulla

Rossum React yrityksellesi

  • Auttaa täyttämään palvelutasosopimusten (SLA) vaatimukset

  • Automatisoi tikettien lähettämisen

  • Varmistaa, että kaikki pyynnöt saavat vastauksen

  • Antaa reaaliaikaisia kuittauksia ja tilapäivityksiä

  • Minimoi toistuvia ja tuottamattomia tehtäviä

Tommi Kantoluoto

ASIANTUNTIJA

050 408 6060
tommi.kantoluoto@rossum.fi