Pääsytiedot- työkalun avulla asentajat pääsevät haluttuihin tiloihin

Rossumin osaaminen ja palvelut keskittyvät kentällä tehtävän työn ympärille. Yksi haaste asennustyössä voi olla pääsy kiinteistöön. Usein työtä tehdään jonkin liikehuoneiston tai kerrostalon teknisessä tilassa.Toisella kertaa haja-asutusalueella pitäisi löytää maastossa oleva jakamo tai sähkökeskus. Oikean tilan tai jakamon löytäminen ei ole aina helppoa ja aikaa voi tuhrautua liiankin paljon 😟. Pahimmassa tapauksessa työ jää tekemättä ja pitää palata seuraavana päivänä takaisin.

Pääsytietoihin sisältyy paljon hiljaista tietoa. Kokeneet asentajat 💪 ovat oppineet paikat ja reitit sekä löytää putkilukot ilman ongelmaa. Aika kulkee, vuodet vaihtuu ja ne huipputekijätkin pääsevät aikanaan ansaitulle eläkkeelle. Toivottavasti uusi ammattilaisten sukupolvi ehtii kiertämään kokeneiden kanssa kentällä riittävän kauan. Muuten on kovilla asiakkaat, katteet ja hermot 😰.

Myös näitä haasteita varten on rakennettu ratkaisu! Pääsytiedot-työkalu kertoo kaiken tarpeellisen teknisen tilan sijainnista ja miten sinne pääsee sisälle. Joissakin tapauksissa pitää kutsua vartija tai huoltomies avaamaan ovet. Tällöin yhteystiedot löytyvät palvelusta. Tiedot muuttuvat ja joskus hyväkin palvelu sisältää väärää tai vanhentunutta tietoa. Asentajan onkin helppo päivittää uudet tiedot ja seuraavalla kerralla asentajalla on taas ajan tasalla olevat tiedot 😂.

Tämän tyyppisen tiedon jakaminen kaikille samoissa tiloissa toimiville yrityksille hyödyttäisi kaikkia. Teknisesti se on täysin mahdollista – pitää vain löytää tahtotila tietojen jakamiseen sitä tarvitseville! Ja luonnollisesti vain jos työtehtävät sitä edellyttävät. Yhteistyössä on voimaa 🤜🤛!

Harri Koskinen, Toimitusjohtaja