Rossum Works- turvaamme asiakkaat

Työn kuittaukset onnistuvat Rossum Workissa ilman kontakteja

Rossum Worksiin on tulossa on sähköinen allekirjoitusmahdollisuus, joka voidaan tehdä ilman ihmiskontakteja. Monet asiakasyrityksemme työskentelevät paikoissa, joissa normaalitilanteessa tulisi saada otettua kuittaukset suoritetusta työstä.
Myös myyjät tekevät tarjouksia ja kauppoja Rossumin tarjoustyökalulla ja jotta kauppaa syntyy, tarvitaan yleensä allekirjoitus asiakkaalta.

Rossumin sähköinen allekirjoitus perustuu tekstiviestillä (SMS) tapahtuvaan kuittaukseen. Tällöin fyysistä kontaktia ei tarvita ja allekirjoitus voidaan tehdä turvallisesti.

Allekirjoitusprosessi toimii seuraavasti:
Asentaja suorittaa työn kohteessa ja työn päätteeksi tarvitaan tilaajalta saada allekirjoitus/ hyväksyntä.
Asentaja klikkaa työn kohdalta Allekirjoita-nappia. Ruutuun avautuu näkymä, jossa pyydetään allekirjoittajan nimi,sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Jos kysymyksessä on esim. kauppakirja, johon tarvitaan sekä myyjän että tilaajan allekirjoitus, näytetään molempien tiedot.
Kun tiedot on tallennettu, lähtee tilaajalle tekstiviesti joka sisältää linkin allekirjoitettavaan dokumenttiin. 
Lisäksi tekstiviestissä pyydetään allekirjoitus/ hyväksyntä vastaamalla samaan viestiin joko sanalla OK tai HYVÄKSYN.

Kun viesti on lähetetty takaisin, lähettää järjestelmä hetken päästä tilaajan sähköpostiin allekirjoitetun dokumentit. Allekirjoitettu dokumentti tallentuu myös työlle liitteeksi.

 

+358 50 534 0109

customerservice@rossum.fi

Rossum Oy, Jussilankatu 6, 15680, Lahti, Finland

Business ID 0978238-7

rossum.fi