Oikeat työkalut oikeaan tarpeeseen

Rossum Toolkit varmistaa, että urakoitsijan kenttähenkilöillä on oikeat ajantasaiset tiedot töistä ja oikeat prosessit sekä työkalut työn suorittamiseen.

Rossum Toolkit tarjoaa urakoitsijoiden ja alihankkijoiden asentajille asennuksessa tarvittavat työkalut, kuten aikataulut, tarkistusluettelot, todentaminen ja valtuutukset, kaikki yhdessä paikassa. Tämä helpottaa tekemään laadukasta työtä. Missä he ovatkin – toimistossa, matkalla tai paikan päällä Rossum Toolkit varmistaa, että käytössä on oikeat tiedot ja oikeat työkalut, jotta työ voidaan tehdä tehokkaasti. Rossum Toolkit toimii nykyisten kenttätöiden hallintajärjestelmien rinnalla ja täydentää niitä.

AVAINEDUT

Kaikki urakoitsijan tarvitsemat työkalut yhdessä mobiilikäyttöliittymässä

Varmistaa, että kaikkia toimintatapoja ja prosesseja noudatetaan

Hanki korkealaatuista työtä täsmälleen sovitun mukaisesti

KUINKA SE TOIMII

Rossum Toolkitin avulla operaattori julkaisee toimitusketjussa toimivien urakoitsijoiden kenttähenkilöille heidän tarvitsemat työkalut. Kenttähenkilöt käyttävät Rossum Toolkit työkalujen heidän omilla mobiililaitteillaan yhdellä, kätevällä käyttöliittymällä. Tämä tarkoittaa, että heillä on oikeat työkalut juuri silloin, kun he tarvitsevat niitä.

toolkit_animaatio

ROSSUM TOOLKIT SINUN YRITYKSELLESI

Ota Rossum Toolkit käyttöön varmistaaksesi, että urakoitsijoiden ja alihankkijoiden henkilökunnalla on oikeat työkalut työn suorittamiseen

asiakaspalvelu@rossum.fi

Rossum Oy, Niemenkatu 73, 15210 Lahti, Finland

Y-tunnus 0978238-7

rossum.fi