Automatisoi työmääräinten välittäminen ja seuranta

Rossum React huolehtii automaattisesti töiden jakelusta ja varmistaa että työt tulevat ratkaistua ajallaan ja SLA:n mukaisesti.

Rossum Reactin avulla työpyynnöt automatisoidaan palvelutasosopimusten mukaisesti. Järjestelmä määrittää automaattisesti ratkaisuajan, prioriteetit ja työntyypit. Se parantaa reagointiaikaa ja seuraa tikettejä sekä lähettää muistutuksia varmistaakseen, että kaikki ratkaistaan ajoissa. Rossum Reactin avulla jokaiselle työlle löytyy suorittaja automaattisesti. Palvelu parantaa asiakkaalle tarjottavan palvelun laatua ja auttaa sinua täyttämään SLA:n vaatimukset.

AVAINEDUT

Varmista, että kaikki tiketit hoidetaan SLA:n mukaisesti

Ratkaise tiketit nopeammin

Vähennä kustannuksia automaation avulla

KUINKA SE TOIMII

Rossum Reactin avulla asiakkaiden tiketit jaetaan kenttähenkilöille automaattisesti. Kun tiketti saapuu, niin  Rossum React laskee automaattisesti kyseisen asiakkaan kanssa sovitun SLA:n mukaisen ratkaisuajan. Rossum React hälyttää vapaana olevan kenttähenkilön ja lähettää työmääräimen. Tämän jälkeen palvelu seuraa työn edistymistä ja tarvittaessa lähettää muistutuksia ja varmistaa, että tiketti ratkaistaan ajoissa.

react_animaatio

ROSSUM REACT SINUN YRITYKSELLESI

Ota Rossum React käyttöön! Sen avulla voit automatisoida hälytysten ja työmääräinten lähettämistä, parantaa vasteaikaa, minimoida kustannuksia ja parantaa asiakaspalvelun laatua.

asiakaspalvelu@rossum.fi

Rossum Oy, Niemenkatu 73, 15210 Lahti, Finland

Y-tunnus 0978238-7

rossum.fi