Tule töihin Rossumiin

1.4.2021

Haemme Java-ohjelmoijaa/ ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen​. Toimistomme on Lahdessa, jossa voimme tarjota hyvät toimistotilat tai työn voi tehdä etätyönä. Työaika on joustava ja pääsääntöisesti arkisin 37,5 tuntia viikossa. 

Työtehtäviin kuuluu ohjelmistokehitystä ja ylläpitotehtäviä sekä asiakasprojekteihin liittyvää asiakastarpeiden määrittelyä. Voit suuntautua oman mielenkiintosi mukaan Front end, Back end tai Full stack koodaajaksi. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan joustavia ratkaisuja liikkuvan työn tekemisen, raportoinnin ja johtamisen tehostamiseksi.

Hakijalta odotamme vähintään kohtalaista Java-osaamista ja seuraavien tekniikoiden osaaminen katsotaan eduksi: Web-käyttöliittymät (HTML, CSS, Javascript, React.js / Node.js), relaatiotietokannat (SQL, JPA), Liferay. Puuttuvaa osaamista lähdetään tietenkin kartuttamaan työn ohessa.

Linux- palvelinympäristöjen, konttiteknologian ja mobiilikäyttöliittymien tuntemus katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan myös asiakaspalvelutaitoja ja tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme sujuvaa tai kohtalaista englannin ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työn,  joustavan työympäristön ja hyvät luontaisedut osaavassa tiimissä. Meillä jokaisen työntekijän toivotaan kehittyvän erityisesti omalla vahvuusalueellaan.

Jos olet oma-aloitteinen, innokas ja motivoitunut, niin ota yhteyttä!

Yhteydenotot ja hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla harri.koskinen@rossum.fi.

Rossum Oy on suomalainen työtilausten käsittelyn prosesseihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Rossum (rossum.fi) välittää vuosittain satoja tuhansia Telecom-toimialan työtikettejä tilaajien ja urakoitsijoiden välillä sekä tarjoaa palveluja toimitusketjun sekä liikkuvan työn tehostamiseen. Kosakka (kosakka.com) on rakentamisen sekä asennus -ja huoltotoiminnan tarpeisiin kehitetty nettipohjainen työnohjaus-järjestelmä.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä
Harri Koskinen
CEO
harri.koskinen@rossum.fi
050-5340109

+358 50 534 0109

customerservice@rossum.fi

Rossum Oy, Jussilankatu 6, 15680, Lahti, Finland

Business ID 0978238-7

rossum.fi