Yksi ratkaisu kaikkeen

Rossum yhdistää oikeat tiedot oikeiden ihmisten kanssa koko toimitusketjun matkalla. Rossumin palveluilla yhdistetään operaattorit ja urakoitsijat, työtilaukset, tilauksen tiedot, henkilöt ja järjestelmät.

Tämä kaikki on tuotu yhteen järjestelmään. Eri osapuolet on integroitu toisiinsa ja näin jokainen saa työssään tarvitsemansa informaation.

Rossum tekee asennustyöstä helppoa ja tehokasta.

main_animaatio2

OPERAATTOREILLE

Yksi ratkaisu, jossa yhden liittymän kautta välitetään tilaukset urakoitsijoille ja varmistetaan brändin säilyminen asiakaskohtaamisessa.

Rossum Connect tarjoaa operaattoreille kaiken tarvittavan toimitusketjun, urakoitsijoiden ja työtilausten hallintaan sekä töiden valmistumisen varmistamiseen.

 

Rossum Engage auttaa sinun urakoitsijan kenttähenkilöitä arvioimaan asiakkaan tyytyväisyyttä, tekemään lisämyyntiä tai arvioimaan ja kirjaamaan lisäpalvelujen tarvetta. Samalla kaiken aikaa varmistetaan brändin säilyminen asiakaskohtaamisessa.

URAKOITSIJOILLE

Yksi integroitu ratkaisu, jolla urakoitsija tarjoaa kenttähenkilöilleen työkalut työn suorittamiseen yksinkertaisen mobiili-käyttöliittymän kautta sisältäen automatisoidun tiketöintijärjestelmän.

Rossum React huolehtii automaattisesti töiden jakelusta ja varmistaa että työt tulevat ratkaistua ajallaan ja SLA:n mukaisesti.

Rossum Toolkit varmistaa, että urakoitsijan kenttähenkilöillä on oikeat ajantasaiset tiedot töistä ja oikeat prosessit sekä työkalut työn suorittamiseen.

asiakaspalvelu@rossum.fi

Rossum Oy, Jussilankatu 6, 15680, Lahti, Finland

Y-tunnus ID 0978238-7

rossum.fi

Close Menu