Paranna asiakkaan sitoutumista

Rossum Engage auttaa sinun urakoitsijan kenttähenkilöitä arvioimaan asiakkaan tyytyväisyyttä, tekemään lisämyyntiä tai vähintään arvioida mahdollisuuksia lisäpalvelujen tarpeesta. Samalla kaiken aikaa varmistetaan korkealaatuisen yrityskuvan säilyminen asiakaskohtaamisessa.

Rossum Engage on joukko yrityskuvaasi parantavia työkaluja. Niiden avulla voit varmistaa, että urakoitsijan kenttähenkilöt tukevat ja edustavat oikein yrityksesi brändiä. Mobiilisti toimivalla käyttöliittymällä Rossum Engage auttaa heitä arvioimaan asiakastyytyväisyyttä, tarjoamaan lisäpalveluita ja tunnistamaan yrityksesi uusia myyntimahdollisuuksia. Voit viedä asennustapahtumaan toiminnot palaute- ja tyytyväisyyskyselyistä yksityiskohtaisiin myyntitarjouksiin ja lisäpalvelujen tarjoamiseen. Oikeilla tiedoilla ja oikeilla työkaluilla näet tulokset reaaliaikaisesti ja asiakaspalvelutyökin  onnistuu tehokkaasti. Rossum Toolkit toimii nykyisten kenttätöidenhallintajärjestelmien rinnalla ja täydentää niitä.

AVAINEDUT

Tarjoa parempaa asiakaspalvelua

Varmista, että yrityksesi brändi on esitetty oikein kentällä

Luo myyntimahdollisuuksia ja tarjoa lisäpalveluja

KUINKA SE TOIMII

Rossum Engage -palvelun avulla julkaiset toimitusketjussa toimivan urakoitsijan kenttähenkilöille työkalut, joiden avulla he tukevat yrityksesi brändiä. Kun kenttähenkilöstö kohtaa asiakkaan, niin he käyttävät Rossum Engage -ohjelmaa mobiililaitteillaan yhden kätevän käyttöliittymän kautta. Tämä tarkoittaa, että he voivat kentällä loppuasiakkaita kohdatessaan mm. kysyä oikeat kysymykset, tarjota oikeat lisäpalvelut ja päivittää asiakkaan tietoja reaaliaikaisesti.

engage_animaatio

ROSSUM ENGAGE SINUN YRITYKSELLESI

Rossum Engage tuo tarvitsemasi brändi-työkalut yhteen paikkaan, mikä helpottaa urakoitsijoiden kenttähenkilöitä tarjoamaan parempaa asiakaskokemusta.

asiakaspalvelu@rossum.fi

Rossum Oy, Niemenkatu 73, 15210 Lahti, Finland

Y-tunnus 0978238-7

rossum.fi