Helppo tapa hallita toimitusketjua

Rossum Connect tarjoaa operaattoreille kaiken tarvittavan toimitusketjun, urakoitsijoiden ja työtilausten hallintaan sekä töiden valmistumisen varmistamiseen.

Rossum Connect on yksinkertainen ja sopiva ratkaisu toimitusketjun hallintaan. Voit hallita kaiken yhden liittymän kautta. Palvelu on helppo ottaa käyttöön. Se ei edellytä ohjelmien asentamista. Se on helppokäyttöinen myös urakoitsijalle ja heidän henkilöstölleen. Rossum Connect lähettää työt automaattisesti oikealle urakoitsijalle ja urakoitsija saa työstä juuri oikeat tarvitsemansa tiedot. Kaiken kaikkiaan Rossum Connect tekee koko ketjusta tehokkaamman. Se vähentää kustannuksia, vähentää virheitä ja lisää palvelun laatua.

AVAINEDUT

Saat kaikki tarvitsemasi yhden hallittavan liittymän kautta.

Koko toimitusketjusta tulee helposti hallittava.

Selkeä, tarkka ja tehokas tiedonvälitys urakoitsijan kanssa.

KUINKA SE TOIMII

Rossum Connect käsittelee tilaukset ja antaa ne tehtäväksi oikealle urakoitsijalle. Työtilaukset sisältävät kaiken tarpeellisen tiedon työn sisällöstä, suorituspaikasta, asiakkaasta ja lisäksi oikeat toimintatavat ja toimitusprosessit. Kun työ on kerran lähetetty urakoitsijalle, niin Rossum Connect seuraa työn etenemistä ja tarjoaa tarvittaessa ilmoituksen kun työ tulee valmiiksi.

connect_animaatio2_fiw_scale

ROSSUM CONNECT SINUN YRITYKSELLESI

Ota Rossum Connect käyttöön ja yhdistä urakoitsijoiden hallinta yhteen paikkaan, mikä helpottaa työtilausten, toimitusten ja tietojen hallintaa.

asiakaspalvelu@rossum.fi

Rossum Oy, Niemenkatu 73, 15210 Lahti, Finland

Y-tunnus 0978238-7

rossum.fi