Palveluitamme

Asentajan työkalut

Töiden kuittaaminen
Työntekijät näkevät omat työnsä mobiilinäkymässä. Töiden raportoiminen on helppoa ja nopeaa. Työntekijät voivat raportoida tekemänsä työt joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Asentajan käyttöliittymä ohjaa kuittaamaan oikeat vaiheet työkohtaisesti.

Liitteet ja valokuvat
Työnjohdon lisäämät liitteet näkyvät asentajalle työkohtaisesti.
Myös asentaja voi ottaa työhön liittyviä valokuvia puhelimella ja tallentaa ne työlle.

 

      

 

Työnjohtajan työkalut

Töiden aikataulutus, resursointi ja työmääräimet
Palvelu tarjoaa helpot ja monipuoliset ominaisuudet töiden hallintaan. Näet nopeasti missä tilassa työ on ja keille työntekijöille työ on osoitettu.

Kalenterista voit katsoa yhdellä silmäyksellä, kuka olisi vapaana tekemään työ ja milloin.
Aikatauluta, valitse työntekijät ja lähetä sähköiset työmääräimet työntekijöille.

Palvelun avulla voi välittää töitä myös urakoitsijoille. Urakoitsija lisää toteutumatiedot, materiaalit ja työn tilatiedot sähköisesti tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Asennus- ja huoltotöiden hallinta

Palvelumme avulla asennus- ja huoltotyöt pystytään hallitusti välittämään asentajille/urakoitsijoille. Välitämme tilaajien ja urakoitsijoiden välillä erilaisia asennus-, vika- ja hälytystöitä.

Laskemme töiden SLA-ajat asiakkaan antamien sääntöjen perusteella. Asentaja näkee omassa mobiilinäkymässä jäljellä olevan SLA-ajan ja työnjohto voi seurata tilannetta omalta päätelaitteeltaan.

SLA-ajan täyttymistä voidaan korostaa erilaisilla väreillä mobiililaitteessa. Korkeimman prioriteetin töistä lähetämme herätteen työn suorittamisesta vastaaville henkilöille.

Toimitusketjun hallinta

Rossumilla on pitkäaikainen kokemus toimitusketjuista, jossa tilaaja tilaa urakoitsijalta asennus- ja vikatöitä.
Toimitusketjuun liittyy työn tilaaja, toimittaja ja urakoitsija.

Tilaaja voi liittyä suoraan urakoitsijan järjestelmään tai tarjota Urakoitsijaportaalin.
Toimittaja saa tilaukset tilaajan järjestelmästä tai käyttää Urakoitsijaportaalia.

Urakoitsijaportaali sisältää valmiin käyttöliittymän töiden käsittelyyn ja tilaajan toiminnan mukaisen toimitusprosessin.

Suorat liitynnät järjestelmien välillä sisältävät integraatiot tilaajan ja toimittajan järjestelmiin sekä toimitus-sopimuksen mukaisen prosessin.

Molemmat osapuolet saavat ajantasaista tietoa tilausten tilanteesta ja poikkeustilanteet, kuten tilausten peruutukset, etenevät  toimitusketjussa sovitulla tavalla.

Lopputuloksena valmistuneen työn laskutustiedot tallentuvat molempiin järjestelmiiin ja vähentävät työtä mm. laskutusprosessissa.

Hälytystöiden välittäminen

Rossumin Pager App- palvelulla hälytystyöt välitetään työntekijöille tehokkaasti mobiilisovelluksen avulla. Kun hälytystyö saapuu työntekijän puhelin hälyttää ja työntekijä kuittaa ottaako työn vastaan vai ei.

Jos työntekijä ei pysty ottamaan työtä vastaan, sovellus hälyttää seuraavan työntekijän puhelimessa.

 

Integraatiot

Välitämme tietoa eri järjestelmien välillä mm. web-service rajapinnan avulla.
Rajapinnan avulla työt voidaan tuoda Rossumin palveluun yrityksen käytössä olevista tilaus- ja tiketöintijärjestelmistä.
Rajapinnan toiminta on räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

 

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!